Pozvánka na setkání k rozšíření členské základny a zapojení komunity do života spolku

Před pár týdny jsme na členské schůzi spolku vedli krátkou diskuzi nad tím, jakým způsobem rozšířit členskou základnu ČSAP. Bavili jsme se i o tom, jak více zapojit HIV+ komunitu do naší práce a získat tak větší legitimitu při zastupování HIV pozitivních ve společnosti, ale i lepší zpětnou vazbu na naši práci. Dohodli jsme se, že téma si zaslouží větší prostor a členská schůze pověřila předsednictvo, aby na toto téma svolalo neformální setkání

Dovolujeme si vás tedy tímto pozvat na setkání, které se uskuteční v pondělí 10. června od 17:30 v přednáškovém sále Domu světla (Malého 282/3, Praha 8 – Karlín). Věříme, že si na setkání najdete čas - přizvěte prosím další členy HIV komunity, své známé, přátele, bývalé členy... zkrátka každého, koho téma HIV zajímá, abychom měli co nejširší zastoupení. Setkání bude vedeno externí facilitátorkou, na místě bude zajištěno malé občerstvení.

Z organizačních důvodů prosíme o potvrzení účasti - přihlášení na setkání, abychom měli představu, pro kolik osob akci připravit (přihlášení zde). Pokud máte k setkání jakékoli další dotazy, dejte nám vědět. Těšíme se na vás!

Za předsednictvo spolku

Robert Hejzák, předseda

Obrázek č. 235
Obrázek č. 206
Obrázek č. 117

Odešlete SMS ve tvaru:

DMS AIDSPOMOC 30
DMS AIDSPOMOC 60
DMS AIDSPOMOC 90

na číslo: 87 777
Cena DMS je 30, 60 nebo 90 Kč,
ČSAP obdrží 29, 59 nebo 89 Kč.
Službu Dárcovské SMS zajišťuje
Fórum dárců.

Obrázek č. 208
Obrázek č. 224

Program pomoci uprchlíkům z Ukrajiny v oblasti zdravotnictví (testování, prevence a léčba HIV/AIDS) na území hl. m. Prahy pro rok 2023 – UNICEF

Podcast Život plus
obrazek PrEPPoint

PODPOŘTE NÁS

 

Kampaň podpory pro zaměstnance žijící s HIV

Obrázek č. 172

#workingpositively

Potřebujete právní pomoc?

Pokud jste se setkal/a s diskriminací nebo se pouze potřebujete poradit, můžete nás kontaktovat na e-mailové adrese: pravnik@aids-pomoc.cz. Náš právník (příp. sociální pracovnice) Vám poskytnou potřebné informace nebo pomoc pro řešení Vaší situace. Všichni naši pracovníci jsou povinni dodržovat mlčenlivost, a proto se nemusíte bát o odhalení Vaší HIV pozitivity. Pro kontakt můžete využít i naše bezplatné telefonní linky.

Obrázek č. 186
Obrázek č. 145
Obrázek č. 53

podporuje sociální službu azylový Dům světla pro HIV+ lidi bez domova

Obrázek č. 55

přispívá na provoz azylového Domu světla, testování a preventivní činnost
a na pomoc uprchlíkům z Ukrajiny v oblasti zdravotnictví (testování, preve-
nce a léčba HIV/AIDS) na území l. m. Prahy pro rok 2023 – UNICEF

Obrázek č. 51

v rámci Národního programu řešení problematiky HIV/AIDS částečně financuje naše preventivní aktivity a testování

Podpořeno Hlavním městem Praha a Ministerstvem zdravotnictví ČR prostřednictvím dotací projektů zaměřených na prevenci HIV/AIDS.